Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το «Δημοσκόπιο» εγκαινιάζει τις νέες αίθουσες Συνεργατικού Χώρου Εργασίας (co-working space)

01 Νοέμβριος 2019

Ο Δήμος Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ προχωρούν στην έναρξη λειτουργίας του νέου Συνεργατικού Χώρου Εργασίας (Co-Working Space) στο «Δημοσκόπιο» Ηρακλείου.
Tις δυνατότητες αυτής της καινούργιας λειτουργίας παρουσίασαν, σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος του Δημοσκοπίου, Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Νίκος Αγγελάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ, κ. Γιάννης Ξυλούρης, ο διευθυντής του Δημοσκοπίου, κ. Κώστας Μοχιανάκης και ο Υπεύθυνος Διαχείρισης και Συντονισμού, κ. Βασίλης Εφραίμογλου.
Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος του Δημοσκοπίου κ. Νίκος Αγγελάκης πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου καθώς δίδονται τα υποστηρικτικά μέσα και ο χώρος σε όσους το επιθυμούν, να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ξεκίνημα της δικής τους επιχείρησης
Σε ποιους απευθύνεται ο νέος χώρος
Ο συνεργατικός χώρος ( Co-Working Space ) είναι ένας νέος πλήρως εξοπλισμένος χώρος που έρχεται να καλύψει σύγχρονες ανάγκες εργασίας για νεοφυείς – υπό ίδρυση επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν και να συν-εργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον για ένα μικρό ή και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία των ενδιαφερόμενων
Ο χώρος είναι κατάλληλος για ένα άτομο ή για ολόκληρη ομάδα και παρέχει στους χρήστες του πλήρως κλιματιζόμενους κοινόχρηστους ή αποκλειστικής χρήσης ευέλικτους χώρους γραφείων, επικοινωνίες ασύρματου και ενσύρματου δικτύου υψηλών ταχυτήτων, δυνατότητα έγχρωμων ψηφιακών εκτυπώσεων σε εκτυπωτές ή plotter και αίθουσα συμβουλίων για συνεδριάσεις και παρουσιάσεις με οθόνη υψηλής ευκρίνειας.
Βρίσκεται στην Νέα Αλικαρνασσό (Λ. Ικάρου 66),  δίπλα σε στάση τακτικής αστικής συγκοινωνίας, σε απόσταση πέντε λεπτών από τον αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης και σε άτομα με αναπηρίες.
Δωρεάν χρήση τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του χώρου
Από την Δευτέρα  4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 το «Δημοσκόπιο» θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ χρήση του συνεργατικού χώρου Co-Working Space, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, να γνωρίσουν από κοντά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που τους παρέχει.
Επίσης όπως ανακοινώθηκε και μετά τις 8 Νοεμβρίου, όσοι ενδιαφέρονται, για λίγο χρονικό διάστημα θα μπορούν να κάνουν χρήση του χώρου δωρεάν. Παράλληλα θα συγκροτηθούν υποστηρικτικές ομάδες από ειδικούς οι οποίοι θα καθοδηγούν τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα.

Φωτογραφίες