Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το κτήριο του Δημοσκοπίου

Αίθουσα «Πολλαπλών Χρήσεων»

Η Αίθουσα «Πολλαπλών Χρήσεων» στο ισόγειο του κτιρίου, έχει μετατραπεί σε σύγχρονο κέντρο εκδηλώσεων, ελάχιστης δυναμικότητας 20 θέσεων (Προβολή Αίθουσας).

Δημοσκόπιο - Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Αίθουσα Συσκέψεων

Η αίθουσα Συσκέψεων του Δημοσκοπίου βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Χρησιμοποιείται για συναντήσεις, συσκέψεις και ολιγομελείς παρουσιάσεις - ενημερώσεις (Προβολή Αίθουσας.

αίθουσα συσκέψεων

Χώρος Υποδοχής

O χώρος υποδοχής και στο βάθος διακρίνεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Entrance hall - χώρος υποδοχής

Αίθουσες Προσωπικού

Δύο από τις αίθουσες του Α ορόφου φιλοξενούν το προσωπικό που εργάζεται προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δράσεων του Δημοσκοπίου.

Από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 το «Δημοσκόπιο» θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ χρήση του συνεργατικού χώρου Co-Working Space, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, να γνωρίσουν από κοντά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που τους παρέχει. Ο νέος συνεργατικός χώρος Co- Working Space απευθύνεται σε νεοφυείς - υπό ίδρυση επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν και να συνεργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον για ένα μικρό ή και με

Κεντρική Είσοδος

Μερική άποψη του περιβάλλοντος χώρου της κεντρικής εισόδου του κτιρίου επι της Λεωφόρου Ικάρου.

Main Entrance Dimoskopio

Κοινόχρηστοι Χώροι

Μερική άποψη των κοινοχρήστων χώρων του ισογείου, όπου διακρίνεται το κλιμακοστάσιο του Α ορόφου και ο ανελκυστήρας του κτιρίου.

Public spaces